Pinksteren met Canadese familie

Het pinksterweekend brengen we grotendeels op de SeaQuest door. Op zaterdag gewoon met z’n viertjes. We zeilen de Grevelingen op net voorbij Ouddorp en gooien het anker uit op een mooie rustige plek waar we helemaal alleen liggen met uitzicht op de vuurtoren van Ouddorp. Het is heerlijk warm weer, zo warm dat we ’s middags zelfs gaan zwemmen om af te koelen.
Tussendoor doen de meiden huiswerk en ’s avonds eten we lekker van de BBQ. Ook kijken we de WK hockeywedstrijd van de dames; ook van die luxe zijn we voorzien.
Dit soort weekenden op de boot zijn heerlijk met de familie dichtbij elkaar. Onder het genot van muziek van Blöf ‘In het midden van alles’  kijken we naar de ondergaande zon en zien we het licht van de vuurtoren ervoor terugkomen.

 

De volgende dag halen we Terry en Lynne op in Ouddorp. Zij logeren daar samen met Teun bij de zus
van Teun. Ze gaan een dagje mee en wederom is het heel zonnig en warm, alleen niet zoveel wind. We dobberen rustig naar een ankerplek en kletsen bij. Later op de middag varen we terug naar Bru en brengt Toine ze met de auto terug naar Ouddorp. Wij sluiten het weekend af met uiteten bij de Vrienden van Bru. En dan weer naar huis want Eline heeft op tweede pinksterdag een hockeytoernooi. En ook dat gaat natuurlijk gewoon door.