Hemelvaart met familiebezoek

Met Hemelvaart brengen we tussen het hockeytoernooi, tennis districtskampioenschappen en de laatste tennis competitiedag anderhalve dag door op de SeaQuest met Pieter, Eline, Hugo en Lars. Super gezellig!
We verzamelen op vrijdag einde van de dag en varen dan de Grevelingen op en gooien ten zuiden van Stampersplaat (‘het paardeneilandje’) het anker uit. Hugo en Lars vermaken zich prima op de boot.

 

Vooral Eline vindt het leuk om met ze op te trekken. Marinthe gaat wat meer haar eigen gang op de laptop. Wederom Qualitytime met elkaar als familie en leuk om zo Hugo en Lars langer achter elkaar mee te maken. Na de borrel natuurlijk BBQ. Slapen met z’n achten is geen enkel probleem. Op zaterdag proberen we de bijboot het eerst uit. Wat een super ding! We varen er mee naar het eiland en maken daar een wandeling. Aan de noordkant zien we alle wilde pony’s achter elkaar door het water lopen. Een prachtig gezicht! Aan het eind van de middag varen we terug naar Bru. We sluiten af met Japans eten in Waalwijk. Een zeer geslaagd weekend!