Crew

Toine is de schipper van de SeaQuest. Nu 54 jaar en met veel zeilervaring. Al jong was hij te vinden in valkjes op de Friese meren. In het dagelijkse leven is hij werkzaam vanuit zijn eigen bedrijf op vlak van grote IT transformatie programma’s. Toine’s specialiteit is alles wat met techniek te maken heeft; uiteraard zeiltechniek, maar ook de elektra, motor en ICT aan boord is zijn hobby. Hij kan uren bezig zijn met het repareren van zaken die kapot gaan en het continue verbeteren van zaken voor meer gemak of om te voorkomen dat ze kapot gaan.

 

Mira is de tweede schipper van de SeaQuest. Ook 54 jaar en heeft ook al aardig wat zeilervaring. Niet alleen het zeilen maar juist ook het aandoen van nieuwe bestemmingen heeft haar interesse. In het dagelijkse leven is ze werkzaam als programmamanager bij een grote verzekeringsmaatschappij. Mira’s specialiteit is alles wat met planning te maken heeft; reis- en tochten planning, bevoorrading van de boot en het koken. En het maken van deze website. Als hobby leest ze veel zeilblogs waardoor ze veel kennis heeft van zeilbestemmingen met bijbehorende uitdagingen.

 

Eline is onze oudste dochter, nu 20 jaar. Ze is heel sportief en houdt van gezelligheid om zich heen. Ze helpt graag mee met zeilen en kan dit steeds beter nu ze zelf de opleiding tot zeilinstructeur heeft gevolgd!

 

Marinthe is onze jongste dochter, nu 18 jaar. Ze is stoer en sportief en houdt wel van wat avontuur in de vrije natuur. Ook Marinthe helpt graag met zeilen. Sturen is het leukst. Al snel verdwijnt ze daarna om met van alles en nog wat bezig te zijn op de boot.

En wat we alle vier gemeen hebben is dat we houden van het leven op de SeaQuest, het aandoen van mooie bestemmingen en het vertoeven in vrijheid, met ruimte en met mooie natuur om ons heen. Zowel midden op zee, in verlaten ankerbaaien of in gezellige jachthavens in stadjes.